Το καλάθι σας είναι άδειο

Γενικοί όροι αγορών

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ - ΣΥΜΒΑΣΗ

Οι Όροι Πώλησης αποτελούν τη σύμβαση μεταξύ του δικτυακού τόπου lazysofa.gr και του χρήστη. Με την αποστολή παραγγελίας από το Χρήστη για αγορά προϊόντων από το lazysofa.gr , ο Χρήστης εκφράζει την πρόθεσή του για αγορά των προϊόντων, η οποία θα γίνεται αποδεκτή από το lazysofa.gr με την αποστολή σχετικού e-mail προς επιβεβαίωση της λήψης της παραγγελίας και παροχή πληροφοριών σχετικών με την παραγγελία.

Το lazysofa.gr διατηρεί την κυριότητα των εμπορευμάτων μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους από τον πελάτη και την παραλαβή της εξόφλησης από το lazysofa.gr .

Η αποδοχή των Όρων Πώλησης συνεπάγεται την εφαρμογή αυτών στο σύνολό τους και σε κάθε καταχωρημένη παραγγελία στο δικτυακό τόπο lazysofa.gr . Η αποστολή παραγγελίας μετά από τέτοιες αλλαγές συνιστά την τυπική αποδοχή των νέων όρων πώλησης του lazysofa.gr .

Ο ιστότοπος lazysofa.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες όρους πώλησης ανά πάσα στιγμή, ως εκ τούτου οι χρήστες παρακαλούνται να ελέγχουν τους παρόντες όρους για τέτοιες αλλαγές σε περιστασιακή βάση.

  1. Εφαρμογή γενικών όρων αγορών

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις εφαρμόζονται στα πωλούμενα αγαθά από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.lazysofa.gr και www.evangelidis.com.gr

  1. Πωλητής ηλεκτρονικού καταστήματος

Ο πωλητής είναι η εταιρία: «LAZY SOFA - ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-Εμπόριο επίπλων» που εδρεύει στη Aγίας Αικατερίνης 7, Άγιος Δημήτριος, ΑΦΜ: 167777853, ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου και διαθέτει έκθεση στην Λεωφ. Ποσειδώνος 49, 174 56 Άλιμος, Αθήνα.

  1. Βήματα πώλησης

α. Μόλις πατηθεί το κομβίο «Αποστολή Παραγγελίας», ο πελάτης απευθύνει πρόταση για αγορά των αγαθών που βρίσκονται στο καλάθι του και απαιτείται να συμφωνήσει και να αποδεχτεί την εφαρμογή των παρόντων Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Αγορών.

β. Η αποδοχή της πρότασης για αγορά θα συντελείται μόνο κατόπιν της δήλωσης αποδοχής της πρότασης, από την «LAZY SOFA - ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-Εμπόριο επίπλων» η οποία θα αποστέλλεται με ξεχωριστό ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας με επιβεβαίωση αποστολής.

 ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

α. Όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον κατά νόμο Φ.Π.Α. Σε ενδεχόμενη αλλαγή στο ποσοστό του ΦΠΑ, η αλλαγή συνυπολογίζεται στην τιμή των προϊόντων χωρίς προηγουμένως να ειδοποιηθεί ο Χρήστης.

β. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιδεικνύεται, ήτοι με πιστωτική κάρτα, ή με ηλεκτρονική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μέσω πιστωτικής κάρτας παρέχονται έως και 12 άτοκες δόσεις ανάλογα το συνολικό ποσό της παραγγελίας.

Οι κλίμακες άτοκων δόσεων είναι οι εξής:

Από 501€ – 1000€ έως 3 άτοκες

Από 1001€ – 2200€ έως 9 άτοκες

Από 2201€ και άνω έως 12 άτοκες

 Η απόδειξη αγοράς αποστέλλεται μαζί με το προϊόν.

O δικτυακός τόπος lazysofa.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση ή την πραγματοποίηση παραγγελίας από Χρήστη που δεν έχει καταβάλει ολόκληρο ή μέρος του ποσού της πληρωμής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα προς πώληση, περιγράφονται και παρουσιάζονται με τον λεπτομερέστερο δυνατό τρόπο. Ο Χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά με την επιλογή και την αγορά των προϊόντων και δεσμεύεται να είναι ενημερωμένος αναφορικά με τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών πριν την αποστολή της παραγγελίας.

α. Εάν τα προϊόντα που παραγγέλλονται δεν είναι διαθέσιμα ή δεν είναι διαθέσιμα στην αναγραφόμενη τιμή λόγω λανθασμένης αναγραφής τιμής κατά τον χρόνο της παραγγελίας και της επεξεργασίας της, η «LAZY SOFA - ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-Εμπόριο επίπλων» επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και, κατά συνέπεια να μην καταρτίζεται η πώληση. Ο πελάτης θα ενημερώνεται σχετικά. Τυχόν εκκινηθείσες προς εκτέλεση ή εκτελεσθείσες πληρωμές θα ακυρώνονται. Τυχόν καταβολές θα επιστρέφονται στον πελάτη χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, με τον ίδιο τρόπο που επέλεξε να διενεργήσει την πληρωμή ο πελάτης, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.

β. Μολονότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα τεχνικά και αναγκαία μέτρα, η «LAZY SOFA - ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-Εμπόριο επίπλων» επιφυλάσσεται ρητώς ως προς τυχόν λανθασμένη αναγραφή τιμής από παραδρομή οφειλόμενη σε ανθρώπινο ή τεχνικό παράγοντα, η οποία (τιμή) προδήλως δεν θα μπορούσε να ανταποκρίνεται σε συνήθη ή μέση τιμή διάθεσης του αντίστοιχου προϊόντος από την «LAZY SOFA - ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-Εμπόριο επίπλων». Σε μια τέτοια περίπτωση, ο πελάτης θα ενημερώνεται σχετικά. Τυχόν εκκινηθείσες προς εκτέλεση ή εκτελεσθείσες πληρωμές θα ακυρώνονται. Τυχόν καταβολές θα επιστρέφονται στον πελάτη χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, με τον ίδιο τρόπο που επέλεξε να διενεργήσει την πληρωμή ο πελάτης, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.

γ. Αναφορικά με τα προϊόντα που γίνονται ειδικές παραγγελίες, ο πελάτης θα ενημερώνεται εντός 2 εργασίμων ημερών για το εάν και κατά ποιο χρόνο τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα και κατά συνέπεια, θα είναι δυνατή η παράδοσή τους.

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Κατά την παραγγελία, ο χρήστης θα χρειαστεί ή να δημιουργήσει λογαριασμό πελάτη ή να συνδεθεί ως επισκέπτης, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής με τις εξής πληροφορίες: ηλεκτρονική διεύθυνση, επώνυμο, όνομα, ημερομηνία γέννησης, ολοκληρωμένη διεύθυνση παράδοσης, αριθμός τηλεφώνου.

Ο Χρήστης με την αποστολή παραγγελίας δεσμεύεται ότι είναι σε θέση να προβεί στην αγορά προϊόντων του ιστότοπου lazysofa.gr. Περαιτέρω, ο Χρήστης δεσμεύεται να παρέχει πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες.

Ώρες καταστήματος
  • Δευτέρα έως Παρασκευή:
    10 π.μ.-9 μ.μ.
  • Σάββατο: 10 π.μ.-6 μ.μ.
Διεύθυνση Έκθεσης

Λ. Ποσειδώνος 49
174 56  Άλιμος
Αθήνα

Τηλ.:  210 9270719
Κιν.:   6944 734434
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Aκολουθείστε μας

Supported cards:

© 2019 Evagelidis Co