Παράδοση προϊόντος

Παράδοση εντός Αττικής με ίδια μέσα της εταιρίας

Κατόπιν εξόφλησης της παραγγελίας, ο πελάτης ειδοποιείται από την εταιρία μας δύο ημέρες πριν για την μέρα και ώρα αποστολής. Στην περίπτωση οποιασδήποτε δυσκολίας παράδοσης ο πελάτης οφείλει να το δηλώσει εκ των προτέρων στην εταιρία καθώς και αν υπάρχει δυσκολία πρόσβασης στον χώρο ή στον όροφο. Η παράδοση είναι δωρεάν.

Στην περίπτωση ανάγκης χρήσης αναβατορίου λόγω βάρους ή μεγάλου όγκου προϊόντος, η μίσθωση γίνεται μέσω εξωτερικού συνεργάτη και το κόστος είναι 70€. Τα έξοδα χρήσης αναβατορίου βαρύνουν τον πελάτη και εξοφλούνται κατά την παράδοση στην συνεργαζόμενη εταιρία.

Παράδοση σε πρακτορείο μεταφορών (παράρτημα Αττικής)

Ισχύει για παραγγελίες με παράδοση εκτός Αττικής. Τα προϊόντα συσκευάζονται και παραδίδονται δωρεάν από την εταιρία μας, στο παράρτημα Αττικής της μεταφορικής εταιρίας που θα υποδείξει ο πελάτης, εντός του χρόνου που απαιτείται για την κατασκευή τους σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη (π.χ. ειδικές διαστάσεις, κατασκευή καναπέ με ύφασμα επιλογής πελάτη).

Η μεταφορά των εμπορευμάτων με πρακτορείο γίνεται με ευθύνη του πελάτη και τα έξοδα αυτού (από το παράρτημα Αττικής του πρακτορείου έως τον χώρο του) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το lazysofa.gr δεν θεωρείται υπεύθυνο σε περίπτωση εκτάκτου περιστατικού ή ανωτέρας βίας που θα καθυστερήσει την παράδοση.

Διεύθυνση Έκθεσης

Λ. Ποσειδώνος 49
174 56  Άλιμος
Αθήνα

Τηλ.:  210 9270719
Κιν.:   6944 734434
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες καταστήματος
  • Δευτέρα & Τετάρτη:
    10 π.μ.-5 μ.μ.
  • Τρίτη , Πρμπτη & Παρασκευή:
  • 10 π.μ - 9 μ.μ.
  • Σάββατο: 10 π.μ.-3 μ.μ.
Aκολουθείστε μας

© 2019 Evagelidis Co